Highlandgames & Highlandfood

Zin in iets nieuws?

Doe mee aan onze Highlandgames! De ideale krachtmeting voor samen met jouw vrienden of vriendinnen.
Ben je benieuwd naar hoe dit er allemaal uit ziet? Of gewoon zin om de sfeer te komen opsnuiven? Dat kan! Kom zeker eens een kijkje nemen.

 

Net zoals vorig jaar hebben we ook verschillende leeftijdsgroepen. Zo hebben we de leeftijdsgroepen 6-12 jaar, 13-17 jaar en 18+. Er is een vrouwen en een mannencompetitie. 

Goesting naar meer? Aansluitend aan de Highlandgames is er Highlandfood. Schuif mee aan tafel en geniet van heerlijke ribbekes, côte à l'os, gekruide braadworsten dit alles À VOLENTÉ! Achteraf kan je nog van een dessertje genieten.

 

Wanneer?

Onze Highlandgames vinden elk jaar op een zondag ergens midden april plaats. In de loop van het werkjaar zal je de exacte datum en meer informatie over deze dag te weten kunnen komen op de affiche, hieronder terug te vinden.

Om 12u beginnen we met onze Highlandgames, vanaf 17u30 kan je dan komen genieten van heerlijke ribbekes, côte à l'os en gekruide braadworsten.

Waar?

Dit alles zal doorgaan in en rond het KLJ-lokaal, Broekdam-Noord 55, 9150 Kruibeke.

Parkeren kan je op de Scheldelei.

 

Inschrijven?

Voor de Highlandgames doe je dit via mail. Stuur naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met vermelding van het aantal personen en de groepsnaam.
(12 euro per groep van 4 personen) (extra persoon: 2 euro) (maximum 8 personen per groep) Ter plaatse te betalen. Er is korting voor jeugdbewegingen!

 

Voor Highlandfood doe je dit via overschrijving op het rekeningnummer BE56 7376 1201 6388 met vermelding van het aantal volwassenen en kinderen.
Volwassenen betalen 20 euro per persoon. Kinderen onder 12 jaar betalen 12 euro.

Voor deze prijs mag je zoveel ribbekes, côte à l'os en gekruide braadworsten bijvragen als je wil. Dit samen met een koude groenten buffet en frietjes, achteraf is er een dessert voorzien.

 

HOPELIJK TOT DAN?!

Afdrukken E-mail

Heb je nog een vraag?

Geen probleem!

Contacteer ons

Postadres: Broekdam-Noord 55, 9150 Kruibeke

Mail ontvangen van KLJ Kruibeke?