• 1
  • 2
  • 3

-12

Ze zijn 10-12 jaar (4e, 5e en 6e leerjaar). -12 dat is sport, spel, fantasie en avontuur, gemixt met een flinke dosis uitdaging. De ideale plek waar jouw kind zelf op zoek leert gaan naar oplossingen leert zoeken, leert samen te spelen en samen te werken met anderen. -12, waar gemotiveerde, enthousiaste en verantwoordelijke leiding altijd paraat staat om jouw kind de tijd van zijn leven te bezorgen.

Hier is een greep uit de toffe activiteiten die we doen met -12: casino, dorpsspel, bosspel, kookactiviteit, schaatsen, zwemmen, bowlen, vuile spelen, leidingspaint en nog vele meer! Onze wekelijkse activiteiten vind je steeds terug op onze site onder "activiteiten".

Op weekend gaan we meestal ergens tussen februari en mei. In de zomer mogen we zeker het kamp niet vergeten. Het kamp is het hoogtepunt van het KLJ jaar. 7 dagen lang kamperen we in tenten en doen we tal van leuke activiteiten.

Vanaf wanneer je in de -12 zit, mag je in de zomer mee doen met aan de sportfeesten. De meisjes wimpelen en dansen, de jongens vendelen en doen mee aan de parendans. Naast dit alles kunnen ze ook mee doen aan atletiek, namelijk estafette (4x60m) en de lange afstand (300m). Tussendoor is er een leuk -16 spel. Dit spel is elke week anders en is bijvoorbeeld een parcours om ter snelst afleggen. Om onze kracht te meten met andere afdelingen is er het touwtrekken. Een sportfeest dat is vooral: samen zijn in groep, andere afdelingen leren kennen, het beste van jezelf geven en veel plezier maken!

Afdrukken E-mail

Al onze leeftijdsgroepen

Heb je nog een vraag?

Geen probleem!

Contacteer ons

Postadres: Broekdam-Noord 55, 9150 Kruibeke

Mail ontvangen van KLJ Kruibeke?