• 1
  • 2
  • 3

-16

Ben je 13-16jaar (1e, 2e,3e en 4e middelbaar) dan is -16 iets voor jou. Samen lachen, giechelen, gek doen. Maar -16 is meer dan dat: uitdagingen aangaan en grenzen verleggen. Niet voor watjes dus? Dit alles doen ze in een groep waar ze kunnen bouwen aan zelfstandigheid, hun eigen weg leren gaan en leren opkomen voor hun ideeën en mening. Dé plek waar hechte vriendschappen ontstaan, vriendschappen voor het leven.

Een voorbeeld van de activiteiten die we doen met -16: casino, dorpsspel, bosspel, kookactiviteit, schaatsen, zwemmen, bowlen, vuile spelen, leidingspaint en nog vele meer! Onze wekelijkse activiteiten vind je steeds terug op onze site onder "activiteiten".

Op weekend gaan we ergens tussen februari en mei. In de zomer mogen we zeker het kamp niet vergeten. Het kamp is het hoogtepunt van het KLJ jaar. 10 dagen lang kamperen we in tenten en doen we tal van leuke activiteiten.

In de zomer doen we elke zondag mee aan de sportfeesten. De meisjes wimpelen en dansen, de jongens vendelen en doen mee aan de parendans. Buiten dit alles kunnen ze ook mee doen aan atletiek, namelijk estafette en de lange afstand. -12 en -16 kunnen mee doen aan een -16 spel. Dit spel is elke week anders en is bijvoorbeeld een parcours om ter snelst afleggen. Om onze kracht te meten met andere afdelingen is er het touwtrekken. Een sportfeest dat is vooral: samen zijn in groep, andere afdelingen leren kennen, het beste van jezelf geven en veel plezier maken.

Zit je in het 4e middelbaar, dan ben je overgangsjaar en mag je de activiteiten van zowel de -16 op zondag als de +16 op vrijdag meedoen. Dus dubbel zoveel KLJ-plezier!!!

Afdrukken E-mail

Al onze leeftijdsgroepen

Heb je nog een vraag?

Geen probleem!

Contacteer ons

Postadres: Broekdam-Noord 55, 9150 Kruibeke

Mail ontvangen van KLJ Kruibeke?