+16

In KLJ hebben we ook een +16 werking (vanaf 4e middelbaar). Deze doelgroep maakt ons uniek in tegenstelling tot de meeste andere jeugdbewegingen! Bij ons ben je niet verplicht om op een bepaalde leeftijd leiding te worden als je nog bij KLJ wil blijven. Je kan dus perfect lid blijven, of worden, als je ouder bent dan 18 jaar.

+16 is een hechte groep. Hierbij staan respect en vertrouwen centraal. Het is dé plek bij uitstek waar we kunnen zijn wie we willen zijn.

Bij +16 heb je tal van leuke activiteiten: paintball, dorpsspel, quiz, cantus, kerstmarkt, filmnacht, en nog vele meer! Onze wekelijkse activiteiten vind je steeds terug op onze site onder "activiteiten".

Tussen oktober en december hebben we meestal een leefweek. Een leefweek is een week zoals een ander, je gaat elke dag naar je school of het je werk. Het verschil zit in het thuiskomen, je vervangt je “thuis/kot” door “KLJ lokaal” en je hebt leefweek! Naschoolse/nawerkse activiteiten gaan gewoon door. We voorzien ook vaste studeertijd en ruimte voor de studenten onder ons. Ook wordt er elke avond een leuke activiteit voorzien waar je aan kan deelnemen.

Op weekend gaan we ergens tussen februari en mei. In de zomer mogen we zeker het kamp niet vergeten. Het kamp is het hoogtepunt van het KLJ jaar. 10 dagen lang kamperen we in tenten en doen we tal van leuke activiteiten.

In de zomer doen we elke zondag mee aan de sportfeesten. De meisjes wimpelen en dansen en de jongens vendelen en doen mee aan de parendans. Voor de gevorderde wimpeliersters en vendeliers hebben we de keur en hoofdgilde. Om onze kracht te meten met andere afdelingen is er ook het touwtrekken. Ook kunnen ze mee doen aan atletiek. Een sportfeest dat is vooral: samen zijn in groep, andere afdelingen leren kennen, het beste van jezelf geven en veel plezier maken.

Meer informatie over deze grote activiteiten zoals kamp, weekend, leefweek en sportfeesten kan je terugvinden onder "jaarkalender".

Afdrukken E-mail

Al onze leeftijdsgroepen

Heb je nog een vraag?

Geen probleem!

Contacteer ons

Postadres: Broekdam-Noord 55, 9150 Kruibeke

Mail ontvangen van KLJ Kruibeke?