Wie zijn wij?

KLJ Kruibeke… Een naam die bij velen goede herinneringen zal oproepen. Herinneringen aan glorieuze sportfeesten, memorabele kampen, spetterende weekends en fantastische activiteiten.

Meer dan vrije tijd alleen ...

Want KLJ Kruibeke is geen gewone vrijetijdsbesteding. Dankzij een gemotiveerd team van bestuursleden, onder de hoede van de hoofdleiding en volwassenenbegeleiders, trachten wij een kleurrijke waaier aan activiteiten aan te bieden, dewelke uiteraard worden aangepast aan de leeftijdscategorie.

Verschillende groepen

Zo is er een onderverdeling tussen de -9, de -12, de -16 en de +16 jarigen. Zowel op vrijdagavonden (+16) als zondagmiddagen (-9, -12 en -16) zijn wij in ons KLJ lokaal terug te vinden. Iedere categorie heeft een vaste leidingsploeg die instaat voor de organisatie. Waar nodig, kan er steeds een helpende hand worden toegestoken door de andere bestuursleden. Ontspanning, sport en spel zijn belangrijke pijlers binnen dit geheel. Maar ook bezinning en waardevorming krijgen een belangrijke plaats in onze werking.

KLJ?

Uiteraard staan wij er niet alleen voor. KLJ nationaal is de overkoepelende organisatie die ons op weg helpt aangaande administratie, verzekeringen,… In de +/- 275 afdelingen die ons land rijk is, komen er wekelijks zo’n 20 000 leden samen.

Zomerwerking?

Wat ons nog het meest onderscheidt van andere jeugdbewegingen is onze sportfeestzomer. Waar bij hen de jeugdwerking in de zomer even stilvalt, slaan wij de handen in elkaar om te vendelen, te dansen en te wimpelen. Elke zondag geven -12, -16 en de +16 het beste van zichzelf, wat sport, plezier en spanning verzekerd. Met enige trots kunnen wij ook vermelden dat wij reeds verscheidene landskampioenschappen gewonnen hebben. Zowel de meisjes (wimpelen en dans) als de jongens (vendelen) brachten in de loop der jaren talloze bekers mee naar Kruibeke.

KLJ'er voor het leven!

KLJ’er ben je niet voor even, maar voor het leven. Misschien een beetje clichématig, maar wel de realiteit. Getuige hiervan is onder andere de oud-KLJ beweging en onze VZW. Ook voor het tot stand brengen van ons nieuwe lokaal kregen wij de hulp van gemotiveerde oud-KLJ’ers. Dankzij de samenwerking tussen huidige KLJ-leden, leiding, oud-KLJ en VZW kunnen wij nog steeds al onze activiteiten laten doorgaan zoals we dat reeds ettelijke jaren gewend zijn.

Kameraadschap

Maar bovenal staat KLJ Kruibeke voor kameraadschap. Waar beter leer je omgaan met andere mensen, leer je ze accepteren zoals ze zijn en ermee om te gaan? Een schitterende basis en een enorme schat aan informatie die je voor de rest van je leven met je meedraagt.

Maten, makkers, klj kruibeke!

Geloof ons vooral niet op ons woord, maar kom eens een kijkje nemen op één van onze activiteiten. Of spreek iemand van de leidingsploeg aan voor meer informatie, zij zullen je maar al te graag verder helpen!

Heb je nog een vraag?

Geen probleem.

Mail ontvangen van klj kruibeke?

Vul hieronder jouw mailadres in.

Copyright © 2020 KLJ Kruibeke. Alle rechten voorbehouden.
Bij KLJ Kruibeke respecteren we jouw privacy.