Kamp

Het hoogtepunt van het KLJ-jaar is zonder twijfel het kamp! Overnachten in tenten, onvergetelijke activiteiten, gezelligste kampvuren, ... Elk jaar gaan we op tentenkamp in een ander gemeente.

In grove lijnen ...

-9 vertrekt op woensdag, -12 vertrekt op maandag. Zo reizen we gezellig samen met de trein naar het kamp. Bij de -16 en +16 pakken we het iets steviger aan en vertrekken we op maandag met de fiets.
Het kamp wordt apart georganiseerd voor jongens en meisjes, maar er zijn ook enkele gezamenlijke activiteiten zoals de daguitstap en bezoekdag.

Verder organiseert de leiding een heleboel toffe activiteiten. Een dorpsspel, nachtwaken, zwemmen en nog zoveel meer. ’s Morgens, ’s middags en ’s avonds staat er ook een enthousiaste ploeg kookouders voor ons klaar om onze buikjes te vullen.

Op zondag is het dan bezoekdag, dan kunnen jullie je (b)engeltjes komen bezoeken op kamp en de kampsfeer eens opsnuiven. Hierna gaat de -9 en -12 terug mee naar huis. De -16, +16 en de leiding doet nog even verder tot donderdag.

De ideale kampdag ...

Rond 8u staan we op en doen we een ochtendcross / kampdans om wakker te worden. Om 9u staat het ontbijt klaar, gemaakt door onze Kookies. We beginnen aan de eerste activiteit van de dag om 10u. 's Middags om 12u stoppen we even om onze buikjes te vullen en van een kleine siesta te genieten. In de namiddag beginnen we rond 14u opnieuw met een activiteit. Tegen 19u staat het avondeten klaar. Na het avondeten is er nog een kleine activiteit voorzien. We sluiten de dag af en kruipen in onze slaapzak om naar dromenland te vertrekken.

Belangrijke data

2 Juli 2020

Laatste dag om in te schrijven

9 juli 2020
19u - 20u

Valiezen binnenbrengen

13 Juli 2020
jongens: 8u30 Meisjes: 9u

-16 vertrekt met de fiets aan het lokaal

13 Juli 2020
meisjes: 9u jongens: 10u

-12 vertrekt met de trein aan het station van Beveren, mondmasker VERPLICHT!

15 Juli 2020
meisjes: 9u jongens: 10u

-9 vertrekt met de trein aan het station van Beveren, mondmasker VERPLICHT!

19 Juli 2020
13u30

Ophaaldag, -9 en -12 worden opgehaald aan het kampterrein

23 Juli 2020
17u

Aankomst aan het lokaal, uitladen camions

Documenten & Links

Vragen?

Kampverantwoordelijke meisjes

Lore Van Britsom

Kampverantwoordelijke jongens

Brecht Verhulst

Heb je nog een vraag?

Geen probleem.

Mail ontvangen van klj kruibeke?

Vul hieronder jouw mailadres in.

Copyright © 2020 KLJ Kruibeke. Alle rechten voorbehouden.
Bij KLJ Kruibeke respecteren we jouw privacy.