Kamp

Het hoogtepunt van het KLJ-jaar is zonder twijfel het kamp! Overnachten in tenten, onvergetelijke activiteiten, gezelligste kampvuren, ... Elk jaar gaan we op tentenkamp in een ander gemeente.

In grove lijnen ...

-9 vertrekt op woensdag, -12 vertrekt op maandag. Zo reizen we gezellig samen met de trein naar het kamp. Bij de -16 en +16 pakken we het iets steviger aan en vertrekken we op maandag met de fiets.
Het kamp wordt apart georganiseerd voor jongens en meisjes, maar er zijn ook enkele gezamenlijke activiteiten zoals de daguitstap en bezoekdag.

Verder organiseert de leiding een heleboel toffe activiteiten. Een dorpsspel, nachtwaken, zwemmen en nog zoveel meer. ’s Morgens, ’s middags en ’s avonds staat er ook een enthousiaste ploeg kookouders voor ons klaar om onze buikjes te vullen.

Op zondag is het dan bezoekdag, dan kunnen jullie je (b)engeltjes komen bezoeken op kamp en de kampsfeer eens opsnuiven. Hierna gaat de -9 en -12 terug mee naar huis. De -16, +16 en de leiding doet nog even verder tot donderdag.

De ideale kampdag ...

Rond 8u staan we op en doen we een ochtendcross / kampdans om wakker te worden. Om 9u staat het ontbijt klaar, gemaakt door onze Kookies. We beginnen aan de eerste activiteit van de dag om 10u. 's Middags om 12u stoppen we even om onze buikjes te vullen en van een kleine siesta te genieten. In de namiddag beginnen we rond 14u opnieuw met een activiteit. Tegen 19u staat het avondeten klaar. Na het avondeten is er nog een kleine activiteit voorzien. We sluiten de dag af en kruipen in onze slaapzak om naar dromenland te vertrekken.

Belangrijke data

28 juni 2021

Laatste dag om in te schrijven

8 juli 2021
19u - 20u

Valiezen binnenbrengen

12 Juli 2021
8u30

-16 vertrekt met de fiets aan het lokaal

12 Juli 2021
10u

-12 vertrekt met de trein aan het station van Beveren, mondmasker VERPLICHT!

14 Juli 2021
10u

-9 vertrekt met de trein aan het station van Beveren, mondmasker VERPLICHT!

18 Juli 2021
vanaf 12u

Ophaaldag, -9 en -12 worden opgehaald aan het kampterrein

22 Juli 2021
16u

Aankomst aan het lokaal, uitladen camions

Documenten & Links

Vragen?

Kampverantwoordelijke meisjes

Hanne van der reysen

Kampverantwoordelijke jongens

Brecht Verhulst

Heb je nog een vraag?

Geen probleem.

Mail ontvangen van klj kruibeke?

Vul hieronder jouw mailadres in.

Copyright © 2020 KLJ Kruibeke. Alle rechten voorbehouden.
Bij KLJ Kruibeke respecteren we jouw privacy.