Lid worden?

Wil jij eens komen proeven van KLJ Kruibeke? Dat kan!
De eerste 2 keer dat je langskomt op de activiteiten hoef je nog geen lidgeld te betalen. Wil je daarna lid worden van KLJ Kruibeke? Geweldig! Dit gaat gemakkelijk door de gegevens van jou/jouw kind in te vullen bij iemand van de leiding.

Indien je minimum 6 jaar bent of wordt tussen 1 september en 31 december van dat werkjaar kan je lid worden van KLJ Kruibeke. Voor het werkjaar 2021-2022 betekent dat dus geboren zijn voor 31/12/2015.

Uitnodiging

Via de uitnodiging zal je alles te weten komen over onze activiteiten. Wat voor activiteiten doen we? Waar wordt er afgesproken? Controleer deze dus elke week! Alle deze informatie over onze wekelijkse activiteiten zal je steeds terugvinden in de uitnodiging, op onze site onder "activiteiten".

Lidgeld

Meer informatie over het lidgeld vind je terug op onze site via volgende link:

Dorst / honger

In het lokaal heb je tijdens de activiteiten de mogelijkheid om een drankje of een zakje chips te kopen. Je mag natuurlijk ook altijd jouw eigen tussendoortje en drankje meenemen.

Drankje

0,80

Chips

0,60

Start en einde

Zowel op vrijdagavonden (+16) als op zondagmiddagen (-9, -12 en -16) zijn wij in ons KLJ-lokaal terug te vinden. -9, -12 en -16 hebben hun activiteit op zondag, deze beginnen stipt om 14u en eindigen om 17u30. Op vrijdagavond is het dan aan onze +16, zij hebben hun activiteit van 20u tot 23u. Kom je later of moet je vroeger weg? Laat dit dan weten aan de coördinator van jouw groep.

Groepen

Binnen KLJ Kruibeke werken we met leeftijdsgroepen. Zo is er een onderverdeling tussen -9, -12, -16 en +16 jarigen. Iedere leeftijdsgroep heeft zijn eigen leiding.

Lokaal

Ons ô zo gezellige KLJ-lokaal waar we het grootste deel van onze tijd doorbrengen vind je terug in de Broekdam-Noord nummer 55 in Kruibeke.

Uniform

Het symbool dat KLJ herkenbaar maakt, is het sjaaltje. Dit is over heel Vlaanderen hetzelfde. We vragen je dan ook om dit steeds aan te doen op activiteiten. Ben je een nieuw lid? Dan krijg je bij inschrijving een sjaaltje van KLJ!
Het is natuurlijk ook mogelijk om extra kleding van onze afdeling aan te kopen. Deze maken elke afdeling uniek. Vraag ernaar bij de leiding! Voor diegene die mee doen aan de sportfeesten is het sportfeestuniform verplicht.

 • KLJ trui €20

 • KLJ t-shirt €10

 • KLJ sjaaltje €5

 • KLJ drinkbus €3

 • KLJ zonnebril €2

KLJ Trui

€20

KLJ T-Shirt

€10

KLJ Sjaaltje

€5

KLJ Drinkbus

€3

KLJ Zonnebril

€2
 • KLJ Trui

  €20
 • KLJ T-Shirt

  €10
 • KLJ Sjaaltje

  €5
 • KLJ Drinkbus

  €3
 • KLJ Zonnebril

  €2

Heb je nog een vraag?

Geen probleem.

Mail ontvangen van klj kruibeke?

Vul hieronder jouw mailadres in.

Copyright © 2020 KLJ Kruibeke. Alle rechten voorbehouden.
Bij KLJ Kruibeke respecteren we jouw privacy.