Leefweek

Een leefweek is een week zoals een ander, je gaat elke dag naar school of het werk. Het verschil zit in het thuiskomen... Vervang "thuis / kot" door "KLJ-lokaal" en je hebt leefweek! De leefweek is enkel voor +16.

Een week zoals een ander?

Het is dus de bedoeling dat we een kleine week gaan samenwonen, gezinsleden worden vervangen door KLJ-ers. Naschoolse / nawerkse activiteiten gaan gewoon door. We voorzien ook vaste studeertijd en ruimte voor de ijverige studenten onder ons. Bij het begin van de leefweek schrijft iedereen zijn uren op wanneer hij iets te doen heeft. Zo weet iedereen wie wanneer aanwezig is in het lokaal.

We zorgen er natuurlijk voor dat jullie niets te kort gaan komen. Eten, drinken, tussendoortjes, entertainment, vervoer, douches, ... het zal er allemaal zijn.

Activiteiten

's Avonds is er telkens een activiteit gepland (dit zijn vooral activiteiten in het lokaal zelf maar soms ook op verplaatsing). Het is niet verplicht om deel te nemen aan de activiteiten. Je mag natuurlijk ook zelf jouw bezigheden meebrengen (bv: gezelschapsspelletjes, PlayStation, Wii, films, …) maar dit is wel op eigen verantwoordelijkheid.

Heb je nog een vraag?

Geen probleem.

Mail ontvangen van klj kruibeke?

Vul hieronder jouw mailadres in.

Copyright © 2020 KLJ Kruibeke. Alle rechten voorbehouden.
Bij KLJ Kruibeke respecteren we jouw privacy.