Leefweek

Een leefweek is een week zoals een ander, je gaat elke dag naar school of naar je werk. Het verschil zit in het thuiskomen, vervang "thuis / kot" door "KLJ-lokaal" en je hebt leefweek! Het is dus de bedoeling dat we een kleine week gaan samenwonen, gezinsleden worden vervangen door KLJ-ers. De leefweek is enkel voor +16.

Naschoolse / nawerkse activiteiten gaan gewoon door.
We voorzien ook vaste studeertijd en ruimte voor de studenten onder ons. Bij het begin van de leefweek schrijft iedereen zijn uren op wanneer hij iets te doen heeft. Zo weet iedereen wie wanneer aanwezig is in het lokaal.

's Avonds is er telkens een activiteit voorzien. Deze zijn niet verplicht om mee te doen. Je mag natuurlijk ook zelf jouw bezigheden meebrengen (bv: gezelschapsspelletjes, playstation, Wii, films, …), maar dit is wel op eigen verantwoordelijkheid.

We zorgen er natuurlijk voor dat jullie niets te kort gaan komen. Eten, drinken, tussendoortjes, entertainment, vervoer, douches, ... het zal er allemaal zijn.

In de loop van het werkjaar zal je meer informatie over de leefweek te weten kunnen komen in de uitnodiging, hieronder terug te vinden.

Afdrukken E-mail

Heb je nog een vraag?

Geen probleem!

Contacteer ons

Postadres: Broekdam-Noord 55, 9150 Kruibeke

Mail ontvangen van KLJ Kruibeke?