Leefweek

Een leefweek is een week zoals een ander, je gaat elke dag naar school of het werk. Het verschil zit in het thuiskomen... Vervang "thuis / kot" door "KLJ-lokaal" en je hebt leefweek! De leefweek is enkel voor +16 en overgangsjaar.

Een week zoals een ander?

Het is dus de bedoeling dat we een kleine week gaan samenwonen, gezinsleden worden vervangen door KLJ-ers. Naschoolse / nawerkse activiteiten gaan gewoon door. We voorzien ook vaste studeertijd en ruimte voor de ijverige studenten onder ons. Bij het begin van de leefweek schrijft iedereen zijn uren op wanneer hij iets te doen heeft. Zo weet iedereen wie wanneer aanwezig is in het lokaal.

We zorgen er natuurlijk voor dat jullie niets te kort gaan komen. Eten, drinken, tussendoortjes, entertainment, vervoer, douches, ... het zal er allemaal zijn.

waar en wanneer?

De leefweek gaat gewoon door in ons lokaal. Julie worden zondag 1 augustus verwacht vanaf 14u en zondag 8 augustus is het gedaan vanaf dat jullie het beu zijn.

hoe inschrijven?

Inschrijven kan je doen door een berichtje met je naam te sturen naar Stien.
Er is een beperkt aantal plaatsen, dus wacht niet te lang om in te schrijven!

wa kost da?

Het kostenplaatje voor een hele week bedraagt €40 per persoon. Dit bedrag moet overgeschreven worden op het rekeningnummer van KLJ Kruibeke: BE56 7376 1201 6388
Je inschrijving is pas definitief nadat dit bedrag gestort is!

Activiteiten

's Avonds is er telkens een activiteit gepland (dit zijn vooral activiteiten in het lokaal zelf maar soms ook op verplaatsing). Het is niet verplicht om deel te nemen aan de activiteiten. Je mag natuurlijk ook zelf jouw bezigheden meebrengen (bv: gezelschapsspelletjes, Playstation, Wii, films, ...) maar dit is wel op eigen verantwoordelijkheid. De activiteiten buiten het lokaal zijn op eigen kosten, het is dan natuurlijk handig om wat extra zakgeld bij te hebben.

wat neem ik mee?

  • Kledij voor de hele week

  • Zwemkledij

  • Slaapgerief: veldbed, slaapzak, kussen, dekentje, ...

  • Pyjama & teddybeer

  • Douche- & tandenpoetsgerief

  • Borden & bestek zijn voldoende aanwezig in het lokaal, dit hoef je niet mee te brengen

Heb je nog een vraag?

Geen probleem.

Mail ontvangen van klj kruibeke?

Vul hieronder jouw mailadres in.

Copyright © 2020 KLJ Kruibeke. Alle rechten voorbehouden.
Bij KLJ Kruibeke respecteren we jouw privacy.