Lidgeld

Het jaarlijkse lidgeld dient enkel en alleen voor verzekering van onze leden en wordt dus volledig doorgestort naar KLJ nationaal. Zodra wij het lidgeld hebben ontvangen, kunnen wij hier dus ook werk van maken.

Via overschrijving

Het lidgeld bedraagt 25 euro voor het eerste lid van het gezin en 15 euro voor broers en/of zussen. Dit kan betaald worden via overschrijving naar onderstaand rekeningnummer met vermelding van 'voornaam + achternaam'.

eerste gezinslid

25

tweede gezinslid

15

En klj kruibeke dan?

Hoe komt onze KLJ nu aan centjes zien we jullie denken? Ieder jaar doen we verschillende acties om een beetje geld in het laatje te brengen. Denk maar aan onze sneukeltjestocht, fuif, speculozenslag, highlandgames, …. Met het geld dat we hiermee verdienen, proberen we het onze leden zo aangenaam mogelijk te maken. Dit op verschillende manieren zoals:

  • Herstellingen aan het lokaal

  • Gedeeltelijke betaling van weekends en busvervoer (o.a. sportfeesten)

  • Af en toe een hapje of een drankje op de activiteiten

  • Materiaal voor de activiteiten

  • Afbetaling van het lokaal

  • Gas, water, elektriciteit

  • ...

Tegemoetkoming

Graag willen wij er nog eens jouw aandacht op vestigen dat de ziekenfondsen het verenigingsleven ondersteunen met een terugbetaling van de lid- en kampgelden. Vraag het attest aan bij jouw ziekenfonds en bezorg dit ingevuld aan de leiding. Zij bezorgen je dit dan afgestempeld terug.

Fiscaal attest

Is uw kind meegegaan op kamp? Dan is dit fiscaal aftrekbaar. Een jeugdkamp kan voor kinderen onder de 12 jaar ingebracht worden als vermindering op belastbaar inkomen. Hiervoor moeten jullie beschikken over een bewijs van deelname dat door de gemeentelijke jeugddienst aan onze KLJ wordt bezorgd. Vraag het dus zeker na bij de leiding!

Heb je nog een vraag?

Geen probleem.

Mail ontvangen van klj kruibeke?

Vul hieronder jouw mailadres in.

Copyright © 2020 KLJ Kruibeke. Alle rechten voorbehouden.
Bij KLJ Kruibeke respecteren we jouw privacy.